Skip to content

Постове от ‘публикувай обява’

31
окт.

Сайтовете за безплатни обяви- как да развие бизнеса с тяхна помощ

До каква степен сайтовете за безплатни обяви могат да ви помогнат да развиете бизнеса си и да ги използвате с рекламна цел? Изключително важно е да знаете, че що се отнася до рекламата, хората търсят атрактивна оферта. Ето защо и безплатната или ВИП обява, която създадете в някой сайт за безплатни обяви, трябва да е прецизно формулирана. Всяка една секунда милиони хора търсят нещо онлайн или попадат случайно на таргетирана или не дотам таргетирана рекламна оферта. Само 2 от 100 реклами постигат истински успех, според данни от изследвания, проведени в САЩ и Европа. Винаги е имало и ще има нужда, както и търсене на сайтове за безплатни обяви, които генерират трафик от посетители. Последните са вашите евентуални клиенти. Силата на рекламите не познава предели, а рекламните форми са един вечно развиващ се феномен, който променя своя вид, но не и генезис.
В зависимост от това, което търсите или от което се интересувате, вниманието се фокусира само върху това, което е част от вашите виждания и желания. Ако отворите един вестник, вниманието ще се насочи именно към рекламата, която е свързана с това, което търсите. По същия начин и сайтовете за безплатни обяви ви гарантират вниманието на таргетираните посетители. За тази цел обаче трябва винаги да помните че думите са могъщ инструмент.
Всички големи или малки компании, които са се задържали в дадена сфера за повече от 30 години имат един основен и общ елементи, който ги води до успеха.
Техните реклами използват точно определени думи, които са свързани с мисията, посланието и продуктите им. Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните, защото тази ваша реклама ще се възприеме с обратен знак. Същото правило важи и за всеки вид интернет реклама и в частност безплатните обяви. Заложете на искреността, за да пожънете успех.
Не само безплатните обяви и реклами промотират добрия бизнес. Начинът, по който дефинирате и представяте продуктите и услугите си определя колко сте успешни. Дори, ако плащате за реклама, но не сте отделили време за анализ на евентуалния максимален ефект от нея, то е сигурно, че няма да постигнете успеха, към който се стремите.
Не е нужно да използвте всяка възможна рекламна среда, за да постигнете успехи. По-важно е да планирате своя бюджет за реклама и прецизно да обмислите своите уникални послания и оферти.

Не пропускайте да рекламирате бизнеса си и в сайтове за безплатни обяви, публикувайте по-често и измервайте постигнатите резултати, за да прецените ефекта от вашето онлайн присъствие. Ако очакваните резултати надминават първоначалните ви планове,  помислете и за ВИП позиция, която ви гарантира по-широк обхват на целевата аудитория и премиално представяне.

26
юни

Интернет Маркетинга и един нов свят

Интернет маркетингът е отговор на стремежите ни да поддържаме връзка с всеки един приятел, колега или стратегически партньор. Чрез използването на рекламни банери, мащабни рекламни кампании, имейл маркетинг стратегии, статии, блог маркетинг, безплатни обяви и директории, всеки бизнес има възможността да се свърже с широк кръг от потенциални клиенти без да има нужда да осъществи и физически контакт с тях.

Употребата на Интернет Маркетинга е навсякъде около нас: имейли, интернет сайтове, традиционни рекламни послания, въплътени в нова форма. Малко хора попадат на полезни, информативни сайтове, на които няма да видят нито една реклама. Рекламите са така подредени и позиционирани на сайта, че да са релевантни на тематиката му, водейки фирмата към клиентите, които биха се интересували точно от този продукт. Възможността да се специализират и индивидуализират рекламните кампании са е най-важното предимство на Интернет Маркетинга.

Много Интернет маркетингови инструменти могат да бъдат конфигурирани да прехвърлят клиента към сайт, където ще намери повече информация за даден продукт или услуга.

Ефективността на Интернет маркетинга е това, което го отличава от всички други техники. Докато някои маркетингови стратегии изискват време, за да проработят, Интернет маркетингът показва моментални резултати и видимост в уеб пространството. Тази скорост на разпространение на информацията позволява на компаниите да рекламират нови продукти и услуги за минути, не дни или седмици.

Интернет маркетингът е необходимост за всеки бизнес предвид възможностите да достигне в различни форми до всяка една точка на света и при това на много ниска стойност.

Линковете и изграждането на линк билдинг стратегия са интегрална част от Интернет Маркетинга. Колкото повече линкове имате, толкова по-високо ще се изкачи сайта в резултатите от търсенето по дадена ключова дума. Ето защо, ако популяризирате продукт или специфична услуга, то горещо ви съветваме да използвате и сайтовете за безплатни малки обяви.

20
юни

Съвети за измерване на ефективността на Интернет рекламата

Ефективност на Интернет Маркетинг Ефективността на Интернет рекламата във всичките й възможни форми е доста дискутирана тема и в зависимост от мнението, на което сте попаднали или теорията, на която вярвате безрезервно, избраната кампания може да се смята за ефективна или да попадне в категорията ‘пълна загуба на време’. Такива противоречиви мнения не са много полезни, когато Вие сте решили да измерите ефективността на Интернет рекламата преди да пуснете в действие следващата си онлайн кампания.

Професионалистите по Интернет реклама не винаги знаят най-добре

Ако сте едва прохождащ в Онлайн маркетинга, то със сигурносъ информационния поток не Ви се отразява добре. И така нека започнем с това, че първо Вие трябва да си формирате Ваше собствено мнение за ефективността на Интернет рекламата, която има пряка връзка с Вашия продукт или целева аудитория. Това, което безотказно работи за един бизнес, не винаги е общовалидно за всички. Ето защо най-важната стъпка, която един бизнес предприемач трябва да предприеме, е да формира своя маркетингов план.

Когато стигнете точно до него, то лесно ще откриете, че Интернет маркетингът не е нищо друго освен подразделение на традиционния маркетинг. Ето защо, за да определите ефективността от Интернет рекламата, то е важно първо да направите списък на методите на Интернет реклама, които са пряко обвързани с генерирането на трафик за Вашия уебсайт. В това число може да влизат сайтове за безплатни обяви, банерна реклама, оптимизация на търсачки, имейл промоции, PPC кампании и други. С този списък следващата стъпка е да направите сравнителна таблица на ползите и  минусите на всеки избран метод на Интернет реклама.

Когато говорим за определяне на ефективността на Интернет рекламата, трябва да сме сигурни, че помним правилата, които са общовалидни за рекламния свят като цяло. Ще се озовете в пълен хаос, ако искате на генерирате продажби от онлайн рекламата без да използвате атрактивни заглавия на рекламните си текстове, споменавате ползите, които доставя Вашия продукт или услуга, изкущаваща оферта.

Как да измерим ефективността на Интернет рекламата?

Безплатни обяви и увеличени продажбиАко срещате трудности при определяне на ефективността на Интернет рекламата и своите усилия, то не бързайте да се отказвате от ползите, които Ви предоставя Интернет. Въоръжете се с ползите на Интернет рекламата и няма да сбъркате. Винаги можете да похарчите много пари, за да се учите от най-добрите, но не е и необходимо.

Ако отделите нужното време за откривате на света на Интернет рекламата, Вие ще се убедите бързо, че хубавото на Интернет рекламата е, че не са ви нужни много ресурси, за да създадете една работеща и достъпна стратегия. Всъщност някои специалисти по онлайн реклама биха Ви подсказали, че сайтовете за безплатни обяви са добър начин да поставите начало на изграждането на онлайн присъствието на Вашата компания, продукт или услуга.

След като веднъж сте избрали стратегия, следващата стъпка е да измерите ефективността на Интернет рекламата и в частност принципите, които сте приложили.  Правейки проучване на пазара, Вие най-вероятно ще попаднете на много и различни инструменти, които ще Ви помогнат да анализирате прецизно използваните методи. Помнете, че както с всяка друга рекламна кампания, то и при Интернет рекламата важи правилото, че ако ефективността на Вашите рекламни усилия в Интернет не съответства на очакванията Ви, вие винаги можете да опитате отново и отново!

 

 

3
апр.

Публикуване на Обяви в Безплатно.бг

Изборът да публикуваме обява в точния сайт и функционалните предимства на интерфейса, са достатъчни да завъртят колелото на успеха в правилната посока. Публикуването на безплатни обяви никога не е било толкова лесно и приятно занимание. Всеки потребител има възможност да добави обява или да открие нещо полезно за себе си, посредством съдържанието предлагано в Bezplatno.bg

Безплатните обяви ни позволяват да се отървем от старите и ненужни вещи, които заемат немалко  място в домовете ни. Възможността безплатно да се разделим с тях и да спечелим от това е достатъчна причина, за да предпочетете Безплатно.бг

Целите, които преследва Безплатно.бг са идентични с тези на потребителите, а именно много доволни и усмихнати хора от обстоятелството, че са постигнали целта си.

Нашата мисия е заедно да изградим не само един добър и полезен сайт за безплатни обяви, а най-добрият и предпочитан портал в българското интернет пространство.