Skip to content

Постове от ‘услуги’

25
ян.

По какво се познава добрият сайт за безплатни обяви?

Bezplatno.BG

Сайт за безплатни обяви Bezplatno.BG

В българското интернет пространство могат да се открият изключително голям брой сайтове за безплатни обяви. При търсене в Google по ключова фраза „безплатни обяви“ излизат над 17 000 000 резултата. Предлаганите платформи са много, но далеч не всички са добри. Как да отсеем добрите сайтове от лошите?

Първото, което се забелязва, когато се попадне на подобен сайт е дизайнът – цветовете, организацията на информацията и скоростта на отваряне. Ако някой сайт за безплатни обяви те посрещне с премигващи и бучащи реклами в центъра на зрителното внимание и едва някъде натикано в ъгъла каренце с обяви, то този сайт не го бива. Идеята е навигацията да е интуитивна и да можеш да се ориентираш лесно в морето от безплатни обяви, а не да кривиш врат за да надникнеш зад някой огромен присвяткащ банер.

Следващото, което прави впечатление е как са подредени различните предложения и как са организирани. Ако са прилежно поставени в разнообразни групи и подгрупи, значи всичко е наред и ще можеш да се ориентираш бързо към това, което те вълнува. А ако получиш просто един лист, в който са подредени хаотично една след друга обяви за хамбургери, трици на едро и спортни танци, значи няма да ти издържат нервите да прегледаш всички безплатни обяви докато стигнеш до банските костюми, които търсиш.

Ако пък попаднеш на сайт, в който навсякъде премигват ВИП звездички, значи просто не си в сайт за безплатни обяви. Или по-точно казано някои обяви са по-безплатни от други. Ще кажете, че това е ОК, но не е точно така, защото се дава предимство на платежоспособните клиенти, което бърка организацията и търсенето от страна на потребителя.

Модерацията също е много важен момент при качественото обслужване. Много хора в интернет не могат да пишат. Когато се налага тези хора да пуснат обява, става страшно. А това се случва най-често в сайтовете за безплатни обяви – ако си плащаш ще се постараеш обявата ти да изглежда добре. В другия случай, обаче, просто няма да ти пука толкова много, ами ще го караш „делово“. Толерантността към писане с чужди букви на български език става все по-ниска. И с право. Добрият сайт за безплатни обяви ще модерира, трие и редактира некачествените обяви, като ще хвърля и по някой друг поглед и върху съмнителните предложения, които са неизменен спътник на сайтовете от подобен тип.

Друг момент, който също може да се причисли към модерацията е наблюдението и санкционирането на некоректните потребители. Когато един сайт предлага безплатни услуги, лесно се привличат анонимници, които без да инвестират нищо предлагат каквото си пожелаят. А после като се окаже, че са мошеници – ходи ги гони. Добрата модерация, обаче, може да редуцира определени потребители, ограничавайки и забранявайки правата им.

17
дек.

Сайтовете за безплатни обяви- писта към успеха онлайн

Най-добрият начин за промотиране на продукт или услуга е Интернет. Има много сайтове за безплатни обяви, където можете да публикувате информация за продукти като коли, имоти, лични вещи, компютри, електроника, домашни любимци и какво ли още не. Всъщност в Интернет няма недостиг на рекламни източници, било то платени или безплатни. Интернет е мощен маркетингов инструмент, основа на развитието на икономиката в наши дни.

Вместо да похарчвате много пари за реклама на продукти или услуги, можете да вземете предвид безплатните онлайн канали за реклама. Ние горещо ви препоръчваме сайтовете за безплатни обяви. Продуктите и услугите са ясно представени и по този начин потенциалните клиенти могат лесно да избират. Има много сайтове за безплатни обяви на пазара, но някои от тях предлагат онлайн присъствие на Вашата оферта само за няколко дни и след тези дни махат продукта или ви принуждават да платите за допълнително удължаване на периода на валидност на офертата. Ако искате Вашата обява да е ВИП, получавате привилегии, но пък и сте на топ позиция във водещ сайт за безплатни обяви.

Съдържанието, категориите и дизайна на сайтовете за безплатни обяви трябва да са ясни и изчистени. Офертите също трябва да са максимално ясни, за да бъдат лесно разбрани. Още по-важно, безплатни обяви трябва да грабнат веднага вниманието на читателите било то чрез атрактивно описание или снимки. Сайтовете за безплатни обяви имат трафик от много продавачи и купувачи от цялата страна и едно защо всеки продукт или услуга е лесно достъпен само с един клик. Ефективността обаче е с висок приоритет за разлика от обявите, за които плащаме стотици левове във вестници и списания.

Преди да се публикува една безплатна обява е изключително важно да се избере сайт с доста таргетиран трафик и добра конверсия. Трябва внимателно да проучите в детайл съответния сайт. Трябва да не се замисляте много, а да прецизирате своята оферта.Намерете желания от Вас продукт или публикувайте Вашата обява безплатно в един от водещите сайтове за безплатни обяви!

14
апр.

Реклама

Комитетът по дефинициите на Американската асоциация по маркетинг отбелязва в своето определение, че рекламата е „всяка платена форма на нелично представяне на идеи, стоки и услуги от страна на явен спонсор“.
Рекламната политика на интернет порталите има две основни функции: информационна и мотивационна. Във връзка с информационната си функция рекламната политика се окачествява, като „говорител“, като „рупор“ на маркетинга.
Предлаганите от дадена фирма, респективно интернет портал стоки и услуги не могат автоматично да бъдат известени на потребителите, дори когато са върховни постижения.
В процеса на предлагане на пазара онлайн портала трябва да направи целенасочени усилия, за да информира потенциалните потребители за стоките и услугите, които предлага, посочвайки на кое място и при какви условия ги предлага.
Дадени обективни предимства на някои стоки и услуги на са достатъчни сами по себе си за мениджърски и фирмен успех. Необходимо е тези предимства да бъдат възприети субективно, като такива от потребителите. Затова мерките на рекламната политика оказват влияние, те са насочени към мотивиране на консуматорите за покупка на представените стоки и услуги. С рекламната политика не се задоволяват само потребностите от информация у потребителите относно стоките и услугите, нещо повече, с рекламната политика се оказва целенасочено въздействие върху възприемането и оценката на предлаганите стоки и услуги. Някои автори определят рекламната и комуникационната политика, като „приложна наука за общуването…., която използва познанията на психологията, социологията и пазарните проучвания“.

13
апр.

Възможности и Предимства

Екипът от професионалисти, работещи с висококачествени информационни технологии, покриващи европейски и световни изисквания, следят търсенето на пазара и задоволяват потребителския интерес и нужди. Обратната връзка с клиентите дава възможност на портала за безплатно публикуване на обяви да отговаря на критериите и изискванията на потребителя, което води до засилване на потребителския интерес именно към услугите на Безплатно.бг. Нагледните секции, палитри с цветове, рекламна дейност, като цяло е достъпна до потенциалните и реални клиенти и съответно събужда или поддържа интереса им към разнообразната гама от услуги.
Висококвалифицирания екип се стреми към коригиране на слабите страни на уебсайта Безплатно.бг, като разширява пазарния си дял, разработва и усъвършенства информацията в сайта Bezplatno.bg. По-бавното отреагиране на нуждите на пазара трябва да бъде подобрено, чрез постоянно наблюдение на променливия пазар и незабавна иновация на услугите в отговор на търсенето на потребителя.
Възможностите, които се изправят пред Безплатно.бг са насочени към обхващане на по-голям пазарен дял от пазарната икономика.
Заплахите, които застрашават Безплатно.бг стимулират максимизиране качеството на услугите, нови идеи за осъвършенстването на функционалноста на софтуера, осигуряващи по-високо качество, поставящо конкуренцията на по-долно ниво.