Skip to content

Постове от ‘вип обяви’

6
юни

Спонсорираните обяви- коз в ръцете на маркетолога

ВИП обяви и безплатни обявиЕдни от най-ефективните начини на промотиране на продукти и услуги е чрез рекламиране в сайтове за обяви. В миналото тематичните обяви бяха ограничени от печатните медии, но бизнеса и в частност рекламата направиха голям скок от прехода на печатните към дигиталните медии. Интернет царува във всяка наша дейност и именно затова се смята за изключително ефективен канал и същевременно комуникационен инструмент. Тематичните уебсайтове за обяви придобиха голяма популярност през последните няколко години. Те се превърнаха в елемент на Интернет маркетинга, особено за онези маркетолози, които не пренебрегват безплатните възможности за реклама.
Независимо в коя географска част на страната се намирате, сайтовете за безплатни обяви покриват Вашите рекламни и бизнес нужди за увеличаване на онлайн присъствието на компанията или персоналното промотиране на продукт.
Ако желаете продавате продукт в дадена географска област, сайтовете за безплатни обяви Ви позволяват да категоризирате предложението си и можете да лесно да го направите достъпно за потребители от определена град/област.
Нека поговорим за спонсорираните обяви, които често се предлагат като услуга на сайтовете за тематични обяви. Спонсорираните обяви са платена възможност за реклама, можете да публикувате своето предложение в няколко града едновременно, да изберете други критерии за категоризация на обявата си и всичко това на символична такса, която прави офертата ви ВИП. По този начин си спестявате време за публикуване на много обяви за различни градове и категории.
Защо спонсорирани обяви?
Спонсираните обяви получават по-добри позиции на сайта-платформа, което означава, че Вашето предложение или ще заеме топ позиция, или ще бъде разположено отдясно на всяка една страница или категория. ВИП обявите са чудесен избор за бизнес предприемачи, които развиват дейност в няколко града или за всеки, който търси начин да достигне до по-широка целева аудитория. Топ разположението на дадена обява значително увеличава шанс за постигане на желаната ответна реакция.
Спонсорираните обяви се показват на сайта в произволен ред като на всяка ВИП връзка се дава равен достъп до топ позициите в конкретна категория или географска област, за да се постигне промитиране на ротационен принцип. Някои категории имат ограничен брой обяви на топ позиции и ето защо или цената на спонсорирана обява подлежи на промяна, или се променя начина на показване на обявата.
ВИП обявите генерират по-добри резултати, увеличават трафика на посетители към Вашия уебсайт и са особено подходящи, ако имате уебсайт, предлагащ услуга или продукт. Спонсорираните обяви не могат да бъдат премахнати от потребителите, винаги използват СЕО елементи като HTML, повече снимки, хиперлинкове в описанието и са предназначени за категории с висока конверсия.
ВИП обявите са много ефективни за малък бизнес и откриване на потенциала  на бизнес възможностите на дигиталния свят.

 

 

 

11
апр.

VIP Обяви

Предимства и ползи от ВИП Обявите:
В уебсайта Bezplatno.bg имате възможност да публикувате вип обява или да направите вече публикувана от Вас обява вип. За да се възползвате от тази услуга е препоръчително да се регистрирате, за да може да редактирате Вашите обяви в последствие. Предлаганите варианти на вип обяви са два вида (GOLD и SILVER), като се предлагат в зависимост от периода, за които желаете Вашите обяви да са по-специални от останалите безплатни обяви или така наречените „вип обяви“. Предимствата и ползите, които ще Ви донесат вип обявите ГОЛД и СИЛВЪР са следните:

GOLD Обяви:
– голд обявите излизат над силвър обявите и безплатните обяви;
– отличават се цветово от безплатните обяви;
– излизат най-отгоре, като предложения в категорията, в която сте ги публикували;
– излизат най-отгоре над всички обяви;
– ще се показват в дясно на сайта, като последни вип обяви;
– възможност да бъдат видяни от по-голяма таргетирана аудитория;
– своевременно индексиране в една от най-големите търсачки Google;
– чрез вип обявите GOLD бързо и лесно гарантирате постигането на Вашата цел;

SILVER Обяви:
– силвър обявите излизат под голд обявите и над безплатните обяви;
– отличават се цветово от безплатните обяви;
– излизат най-отгоре над всички обяви, но след голд обявите;
– излизат най-отгере в категорията, в която сте ги публикували след голд обявите;
– ще се показват в дясно на сайта, като последни вип обяви;
– възможност да достигнат до точната таргетирана аудитория;
– индексиране в една от най-големите търсещи машини Google;
– чрез вип обявите SILVER се доближавате максимално до постигане на Вашата цел;