Skip to content

Постове от ‘запознанства’

19
ян.

‘Всякакви’ масажи, любов и девственост в безплатните обяви

безпалтни обяви за масаж

безплатни обяви за масаж

Малко хора си дават сметка за паралелния свят, който съществува в малките каренца на специализираните вестници за безплатни обяви. Страстни изкусителки, платежоспособни господа и палави студентки всеки ден предлагат скромно достойнствата си, описани в 2-3 реда на някоя вътрешна страница, наречена „Запознанства“.

Да надникнем в „Масажи“ – подрубрика на „Запознанства“ във вестник за безплатни обяви. Естествено, никой не отрича, че масажът е добър повод да се запознаеш с някого, но  когато „СОЧНА, разкрепостена брюнетка предлага ВСЯКАКВИ масажи по домовете“, нещата започват да намирисват отдалеч.

Започваме бавно да навлизаме в чудния свят на остроумната проституция. Ако сте разгърнали вестника за да намерите професионалист, който да ви отърве от болежките в гърба, захвърлете бързо притурката с безплатните обяви. А ако търсите „френски удоволствия за културни господа от АНГЕЛЧЕ на 23 г.“, добре сте дошли.

Не е случайно определението ми, че това е паралелен свят. Насред забързаното ни евроежедневие, каренцата във вестниците за безплатни обяви продължават своето съществуване сякаш излезли от времето си. „Най-древната професия“ се саморекламира, самопредставя и… най-вероятно самопродава. В оградените рамки на притурката с обявите.

„Девствено миньонче предлага анален секс срещу заплащане.“

„ЖЕНСТВЕН активно-пасивен, 22г, травестит ще изпълни всяко твое желание.“

„ЗАКРЪГЛЕНА дама 45 г предлага класически, тайландски, финландски масажи, дискретност.“

Ще кажете, че всичко е в реда на нещата и може би ще сте прави. Все пак „стоката“ се търси, купува, продава и никого не ангажира. Това обаче не означава, че този паралелен свят в безплатните обяви не е грозен, тъжен и всичко друго, но не и еротичен. Особено когато до него като по поръчка се залепи поредната обява за самотен господин на преклонна възраст, който търси „спътница“ за последните дни от живота си. В безплатните обяви във вестника, разбира се, тъй като не може да си позволи друго.

Да, струва ми се, че морал е хубава дума. „Масаж“ и „Запознанства“ скоро няма да бъдат. Мисля, че ще позволите лекото ми възмущение?